935 Juventus Drakt Marjor

935 Juventus Drakt Marjor

.




Siden han kom tilbake til Tottenham-folden har han scoret seks mål, hvorav fem har kommet i Europa Conference League og det andre i en Carabao Cup-seier mot Wolves.

tottenham drakt

Kampen fant sted på Tose Proeski Arena, bestille fotballdrakter nasjonalstadion, i Skopje fordi Shkendijas stadion ikke oppfyller UEFAs krav. real madrid drakt
Taktikken var å prøve å spille fremover raskt i overgangen gjennom de mer sentrale Lucas Moura og Heung-Min Son som matet Harry Kane, men en kombinasjon av sakte pasninger og noe hardt spill på midtbanen fra Allan og Fabian Delph gjorde det til en kamp for Spurs. Det var glede å få nedover kanalene for Spurs, spesielt i de første 45 minuttene, men Emerson Royal og Sergio Reguilon har ikke helt fått den kliniske fordelen foran mål som Conte vanligvis krever av vingbackene sine.

tottenham drakt barn

Conte tok med seg en rekke toppspillere til Stamford Bridge i løpet av sin periode da han bygde en formidabel side i vest-London. barcelona drakt 2022
Han ble sparket bare et år senere etter at Chelsea gikk glipp av en topp fire-plassering og ville ta over i Inter i mai 2019.

borussia dortmund drakt