048 Saudi Arabien VM 2022 Landsholdstrøje Joseph

048 Saudi Arabien VM 2022 Landsholdstrøje Joseph

.
Alligevel er rygterne dukket op igen for tre år siden, da Stam knyttede sig til lederjobbet på Old Trafford, polyester fodboldtrøjer hvor fans spurgte "hvad nu hvis?" da Ole Gunnar Solskjær kommer under pres efter tre nederlag fra fire.
Han klarede sig godt i det nordlige Holland, og hans seks måneder lange ophold fik Feyenoords opmærksomhed, udsalg fodboldtrøjer som hyrede ham på en to-årig kontrakt. Northern Irland VM 2022 Landsholdstrøje
Med sin underskrift fra PSV i 1998 efter et ekstremt imponerende VM for et daværende rekordgebyr for en forsvarsspiller, blev hollænderen hurtigt en fanfavorit på Old Trafford.

Frankrig VM 2022 Landsholdstrøje

Matic var kommet ind for at udfylde hullet, men hans alder og i sidste ende faldende fysik og evner betyder, at McTominay ses som førstevalget i maskinrummet.
Men hans tilbagevenden til start XI til besøget i West Ham har vist sig betydningsfuld for Solskjær og især Paul Pogba, som nu kan vende tilbage til sin kreative rolle på venstrefløjen.
Han har endnu ikke set nogen ligahandlinger i denne sæson, på trods af at han er blevet udråbt til at tage på banen mod Leicester.